Utvidet returrett til 31. januar 2025

Handbook of Cheese Chemistry

Om Handbook of Cheese Chemistry

Edited and authored by world experts, this book covers the newest areas of research into cheese manufacture and engineering, as well as the latest developments concerning properties and structure.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781839163098
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 310
  • Utgitt:
  • 28. juli 2023
  • Dimensjoner:
  • 157x23x236 mm.
  • Vekt:
  • 658 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Handbook of Cheese Chemistry

Edited and authored by world experts, this book covers the newest areas of research into cheese manufacture and engineering, as well as the latest developments concerning properties and structure.

Brukervurderinger av Handbook of Cheese Chemistry



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Cheese Chemistry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.