Utvidet returrett til 31. januar 2025

Handbook of Industrial Food Microbiology

Om Handbook of Industrial Food Microbiology

Introduces industrial microbiology in the food industry. The techniques and technologies focus on production, processing, and recovery of food industry metabolites (primary or secondary). The process of alcohol production, fermentation metabolites, and drug delivery components through food are the highlights of the book.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774915264
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 246
  • Utgitt:
  • 23. august 2024
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 640 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Handbook of Industrial Food Microbiology

Introduces industrial microbiology in the food industry. The techniques and technologies focus on production, processing, and recovery of food industry metabolites (primary or secondary). The process of alcohol production, fermentation metabolites, and drug delivery components through food are the highlights of the book.

Brukervurderinger av Handbook of Industrial Food Microbiology



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Industrial Food Microbiology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.