Norges billigste bøker

Introduction to Food Science

Om Introduction to Food Science

This publication is a planner and answer key to accompany a print (Introduction to Food Science: An Overview) and online (Food Science Course 1) food science course for junior high and high school students.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781948515313
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 76
  • Utgitt:
  • 3. februar 2024
  • Dimensjoner:
  • 216x5x280 mm.
  • Vekt:
  • 217 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Introduction to Food Science

This publication is a planner and answer key to accompany a print (Introduction to Food Science: An Overview) and online (Food Science Course 1) food science course for junior high and high school students.

Brukervurderinger av Introduction to Food Science



Finn lignende bøker
Boken Introduction to Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.