Norges billigste bøker

Making Sense of Taste

- Food and Philosophy

Om Making Sense of Taste

Korsmeyer explains how taste came to occupy so low a place in the hierarchy of senses and why it is deserving of greater philosophical respect and attention.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780801488139
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 19. september 2002
  • Dimensjoner:
  • 156x234x16 mm.
  • Vekt:
  • 374 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Making Sense of Taste

Korsmeyer explains how taste came to occupy so low a place in the hierarchy of senses and why it is deserving of greater philosophical respect and attention.

Brukervurderinger av Making Sense of Taste



Finn lignende bøker
Boken Making Sense of Taste finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.