Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry

Mass spectrometry (MS) is a crucial method in ensuring the production, quality, and safety of grape, wine, and grape-derivative products. This book concisely presents the applications of mass spectrometry in the analysis of wine, from traditional to more recent developments.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470392478
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 368
  • Utgitt:
  • 26. januar 2010
  • Dimensjoner:
  • 163x241x21 mm.
  • Vekt:
  • 626 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry

Mass spectrometry (MS) is a crucial method in ensuring the production, quality, and safety of grape, wine, and grape-derivative products. This book concisely presents the applications of mass spectrometry in the analysis of wine, from traditional to more recent developments.

Brukervurderinger av Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry



Finn lignende bøker
Boken Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.