Utvidet returrett til 31. januar 2025

Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology

av Y Ozaki
Om Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology

This reference gives food science professionals a working understanding of near-infrared spectroscopy (NIRS) and its role in maximizing food potential. It explains the technical aspects of NIRS, including: basic principles; characteristics of the NIR spectra; instrumentation; sampling techniques; and chemometrics.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780471672012
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 424
  • Utgitt:
  • 14. november 2006
  • Dimensjoner:
  • 163x241x25 mm.
  • Vekt:
  • 712 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology

This reference gives food science professionals a working understanding of near-infrared spectroscopy (NIRS) and its role in maximizing food potential. It explains the technical aspects of NIRS, including: basic principles; characteristics of the NIR spectra; instrumentation; sampling techniques; and chemometrics.

Brukervurderinger av Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology



Finn lignende bøker
Boken Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.