Utvidet returrett til 31. januar 2025

New Scottish Baking

Om New Scottish Baking

From acclaimed food writer Sue Lawrence, this is the ultimate celebration of the amazing variety of Scottish baking, from traditional favourites such as Selkirk Bannocks, Ecclechan tarts and Cloutie dumpling to modern recipes such as Haggis tartlets with red onion marmalade, Roast rhubarb and ginger blondies and Lemon curd and polenta cake.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781780278681
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 1. august 2024
  • Dimensjoner:
  • 253x200x27 mm.
  • Vekt:
  • 964 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av New Scottish Baking

From acclaimed food writer Sue Lawrence, this is the ultimate celebration of the amazing variety of Scottish baking, from traditional favourites such as Selkirk Bannocks, Ecclechan tarts and Cloutie dumpling to modern recipes such as Haggis tartlets with red onion marmalade, Roast rhubarb and ginger blondies and Lemon curd and polenta cake.

Brukervurderinger av New Scottish Baking



Finn lignende bøker
Boken New Scottish Baking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.