Norges billigste bøker

Physiology of Taste

Om Physiology of Taste

Brillat - Savarin's unique, exuberant collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raised gastronomy to an art form.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781841593142
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 490
  • Utgitt:
  • 1. oktober 2009
  • Dimensjoner:
  • 126x207x30 mm.
  • Vekt:
  • 538 g.
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Physiology of Taste

Brillat - Savarin's unique, exuberant collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raised gastronomy to an art form.

Brukervurderinger av Physiology of Taste



Finn lignende bøker
Boken Physiology of Taste finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.