Norges billigste bøker

Quality Control in Fruit and Vegetable Processing

Om Quality Control in Fruit and Vegetable Processing

Shows the use of nonthermal technologies for improving quality and safety of fruits and vegetables, such as microwave, ultrasound, gamma irradiation, pulsed light, hurdle technology. Also looks at preservation strategies (osmotic dehydration, ultrasound- and ultrasound-assisted osmotic dehydration, nanoemulsions, engineered nanomaterials).

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774911181
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 360
  • Utgitt:
  • 24. februar 2023
  • Dimensjoner:
  • 156x22x234 mm.
  • Vekt:
  • 717 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Quality Control in Fruit and Vegetable Processing

Shows the use of nonthermal technologies for improving quality and safety of fruits and vegetables, such as microwave, ultrasound, gamma irradiation, pulsed light, hurdle technology. Also looks at preservation strategies (osmotic dehydration, ultrasound- and ultrasound-assisted osmotic dehydration, nanoemulsions, engineered nanomaterials).

Brukervurderinger av Quality Control in Fruit and Vegetable Processing



Finn lignende bøker
Boken Quality Control in Fruit and Vegetable Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.