Norges billigste bøker

Science of Sugar Confectionery

del av ISSN-serien

Om Science of Sugar Confectionery

Since the first edition of The Science of Sugar Confectionery (2000), the confectionery industry has responded to ever-changing consumer habits. This new edition has been thoroughly revised to reflect industry's response to market driven nutrition and dietary concerns, as well as changes in legislation, labelling, and technology.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788011334
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 26. oktober 2018
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 227x152x23 mm.
  • Vekt:
  • 358 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 13. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Science of Sugar Confectionery

Since the first edition of The Science of Sugar Confectionery (2000), the confectionery industry has responded to ever-changing consumer habits. This new edition has been thoroughly revised to reflect industry's response to market driven nutrition and dietary concerns, as well as changes in legislation, labelling, and technology.

Brukervurderinger av Science of Sugar Confectionery



Finn lignende bøker
Boken Science of Sugar Confectionery finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.