Utvidet returrett til 31. januar 2025

Tartine Book No. 3

- Ancient Modern Classic Whole

Om Tartine Book No. 3

Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781452114309
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 304
  • Utgitt:
  • 1. desember 2013
  • Dimensjoner:
  • 261x223x32 mm.
  • Vekt:
  • 1392 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 30. november 2024

Beskrivelse av Tartine Book No. 3

Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Brukervurderinger av Tartine Book No. 3



Finn lignende bøker
Boken Tartine Book No. 3 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.