Norges billigste bøker

The Fermentation of Cacao, With Which is Compared the Results of Experimental Investigations Into the Fermentation, Oxidation, and Drying of Coffee, t

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781017203318
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 424
  • Utgitt:
  • 27. oktober 2022
  • Dimensjoner:
  • 156x22x234 mm.
  • Vekt:
  • 590 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Brukervurderinger av The Fermentation of Cacao, With Which is Compared the Results of Experimental Investigations Into the Fermentation, Oxidation, and Drying of Coffee, t



Finn lignende bøker
Boken The Fermentation of Cacao, With Which is Compared the Results of Experimental Investigations Into the Fermentation, Oxidation, and Drying of Coffee, t finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.