Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Little Book of Laduree: Patisserie

Om The Little Book of Laduree: Patisserie

Make iconic Parisian delicacies with these 30 cherished recipes from the world-famous French pastry shopThe Little Book of Ladurée: Patisserie brings together Ladurée's 30 most beloved recipes written by the company's head pastry chef, Julien Alvarez. From the famous macarons to the Saint-Honoré, to the chocolate eclairs and the delectable Mont Blanc, to the almond croissant or the French toast, you can enjoy these Parisian institution's iconic recipes made right at home.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781419782503
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 96
  • Utgitt:
  • 13. mars 2025
  • Dimensjoner:
  • 155x216x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Kan forhåndsbestilles
  • Boken er tilgjengelig for forhåndsbestilling 3 måneder før publiseringsdatoen

Beskrivelse av The Little Book of Laduree: Patisserie

Make iconic Parisian delicacies with these 30 cherished recipes from the world-famous French pastry shopThe Little Book of Ladurée: Patisserie brings together Ladurée's 30 most beloved recipes written by the company's head pastry chef, Julien Alvarez. From the famous macarons to the Saint-Honoré, to the chocolate eclairs and the delectable Mont Blanc, to the almond croissant or the French toast, you can enjoy these Parisian institution's iconic recipes made right at home.

Brukervurderinger av The Little Book of Laduree: Patisserie



Finn lignende bøker
Boken The Little Book of Laduree: Patisserie finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.