Norges billigste bøker

The New Cultures of Food

- Marketing Opportunities from Ethnic, Religious and Cultural Diversity

Om The New Cultures of Food

Food is an extraordinary expression of culture. This title uses the perspective of food culture to explore the role of food as a social agent and attitudes to various foodstuffs amongst indigenous populations and to indigenous food amongst immigrant communities.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780566088131
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 344
  • Utgitt:
  • 19. juni 2009
  • Dimensjoner:
  • 181x250x27 mm.
  • Vekt:
  • 888 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av The New Cultures of Food

Food is an extraordinary expression of culture. This title uses the perspective of food culture to explore the role of food as a social agent and attitudes to various foodstuffs amongst indigenous populations and to indigenous food amongst immigrant communities.

Brukervurderinger av The New Cultures of Food



Finn lignende bøker
Boken The New Cultures of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.