Norges billigste bøker

The Science of Ice Cream

del av ISSN-serien

Om The Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849731270
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 213
  • Utgitt:
  • 3 mai 2012
  • Utgave:
  • 32
  • Dimensjoner:
  • 235x159x22 mm.
  • Vekt:
  • 486 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 8 mai 2024

Beskrivelse av The Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Brukervurderinger av The Science of Ice Cream



Finn lignende bøker
Boken The Science of Ice Cream finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.