Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-mak

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781015848733
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 648
  • Utgitt:
  • 27. oktober 2022
  • Dimensjoner:
  • 156x35x234 mm.
  • Vekt:
  • 1075 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Brukervurderinger av The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-mak



Finn lignende bøker
Boken The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-mak finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.