Utvidet returrett til 31. januar 2025

Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, Wine

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781016971478
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 364
  • Utgitt:
  • 27. oktober 2022
  • Dimensjoner:
  • 156x21x234 mm.
  • Vekt:
  • 685 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Brukervurderinger av Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, Wine



Finn lignende bøker
Boken Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, Wine finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.