Utvidet returrett til 31. januar 2025

What's Cooking in Chemistry?

- How Leading Chemists Succeed in the Kitchen

av HP Bell
Om What's Cooking in Chemistry?

More than fifty well-known chemists present themselves, their research and their favorite dish, faithful to the Lichtenberg motto "He who knows nothing but chemistry does not know chemistry either" The leading organic chemists are represented, giving a list of the top names in the field.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783527326211
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 243
  • Utgitt:
  • 13. mai 2009
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 171x239x21 mm.
  • Vekt:
  • 484 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 8. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av What's Cooking in Chemistry?

More than fifty well-known chemists present themselves, their research and their favorite dish, faithful to the Lichtenberg motto "He who knows nothing but chemistry does not know chemistry either" The leading organic chemists are represented, giving a list of the top names in the field.

Brukervurderinger av What's Cooking in Chemistry?



Finn lignende bøker
Boken What's Cooking in Chemistry? finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.