Norges billigste bøker

Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

del av ISSN-serien

Om Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781839164040
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 246
  • Utgitt:
  • 20. mai 2022
  • Dimensjoner:
  • 157x20x236 mm.
  • Vekt:
  • 544 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Brukervurderinger av Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality



Finn lignende bøker
Boken Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.