Norges billigste bøker

Restaurant Law Basics

- Law Basics

Om Restaurant Law Basics

This inaugural volume of the Wiley Restaurant Basics Series is the first professional-level book on the legal challenges faced by restaurant managers.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780471402725
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 384
  • Utgitt:
  • 23. august 2001
  • Dimensjoner:
  • 150x234x23 mm.
  • Vekt:
  • 567 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 25. august 2025

Beskrivelse av Restaurant Law Basics

This inaugural volume of the Wiley Restaurant Basics Series is the first professional-level book on the legal challenges faced by restaurant managers.

Brukervurderinger av Restaurant Law Basics



Finn lignende bøker
Boken Restaurant Law Basics finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.