Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Complete Confectioner, Pastry-Cook, and Baker: Plain and Practical Directions for Making Confectionary and Pastry, and for Baking: With Upwards of

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781015691100
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 164
  • Utgitt:
  • 27. oktober 2022
  • Dimensjoner:
  • 156x9x234 mm.
  • Vekt:
  • 240 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Brukervurderinger av The Complete Confectioner, Pastry-Cook, and Baker: Plain and Practical Directions for Making Confectionary and Pastry, and for Baking: With Upwards of



Finn lignende bøker
Boken The Complete Confectioner, Pastry-Cook, and Baker: Plain and Practical Directions for Making Confectionary and Pastry, and for Baking: With Upwards of finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.