Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om The Elements of Dessert

* Begins with the essential elements of contemporary dessertsshowing pastry chefs and students how to master those building blocks before molding and incorporating them into creative finished desserts. * He then explores in detail pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed desserts, cakes, and petits fours.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470891988
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 544
  • Utgitt:
  • 23. november 2012
  • Dimensjoner:
  • 226x282x38 mm.
  • Vekt:
  • 2038 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av The Elements of Dessert

* Begins with the essential elements of contemporary dessertsshowing pastry chefs and students how to master those building blocks before molding and incorporating them into creative finished desserts. * He then explores in detail pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed desserts, cakes, and petits fours.

Brukervurderinger av The Elements of Dessert



Finn lignende bøker
Boken The Elements of Dessert finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.