Norges billigste bøker

Understanding Baking

- The Art and Science of Baking

Om Understanding Baking

Before a pastry chef can create, he or she must understand the basic science underlying baking. The new edition of this invaluable reference provides this information in a concise and accessible way, guided throughout by contemporary baking and pastry research and practice.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780471405467
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 27. september 2002
  • Utgave:
  • 3
  • Dimensjoner:
  • 155x235x19 mm.
  • Vekt:
  • 408 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 2. september 2025

Beskrivelse av Understanding Baking

Before a pastry chef can create, he or she must understand the basic science underlying baking. The new edition of this invaluable reference provides this information in a concise and accessible way, guided throughout by contemporary baking and pastry research and practice.

Brukervurderinger av Understanding Baking



Finn lignende bøker
Boken Understanding Baking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.